traseu auto Anglia România

Toți iubim vacanțele, fie că le facem în țară sau în străinătate, la mare sau la munte, într-un oraș renumit sau într-un sătuc uitat de lume. Se pare că în ultima perioadă România a devenit pentru turiștii străini una dintre destinațiile de vacanță preferate, și asta datorită multor zone ale țării în care tradițiile s-au păstrat, datorită monumentelor superbe pe care le avem, iar satele în care se practică agroturismul îi determină pe aceștia să vină cu drag în țara noastră.

Printre cei mai numeroși sunt englezii, care fac traseul Anglia România în căutarea de experiențe noi, inedite, fie cu trenul, avionul și de ce nu, care fac un traseu auto Anglia România. Chiar anul acesta în iunie, Brooks, un englez pe care l-am cunoscut în vacanța petrecută la bunici, m-a sunat, mi-a spus că i-ar place să revină în țara noastră (dar de data aceasta cu mașina) și că ar vrea să-i recomand un traseu auto Anglia România, asta dacă stiu vre-unul din traseele Anglia România, bineînțeles. Din dorința de a-l revedea i-am dat un răspuns afirmativ și că îi voi da detalii într-un email. Problema cea mai mare era că habar nu aveam de vre-un traseu auto Anglia România, iar singurele soluții le vedeam a fi cele oferite pe internet, informațiile pe care mi le puteau da cunoștințele care au mai făcut traseul Anglia România și cele pe care mi le puteau oferi companiile de transport, care știau foarte bine traseele Anglia România.

Părerile sunt diverse, atât legate de ruta aleasă, cât și de locurile de unde poți alimenta cu carburant, și multe altele. În principiu un traseu auto Anglia România începe din Anglia, continuă cu Franța, Belgia, Germania, Austria, Ungaria, și se termină în România. Traseele Anglia România pe care le poți face diferă de la persoană la persoană, ele depinzând de ceea ce vrea fiecare să vadă prin Europa.

Pentru a ajunge în Franța poți alege între Eurotunel și ferryboat, acestea depinzând de timpul și banii de care dispui. Pentru un traseu auto Anglia România trebuie să ai mașina echipată corespunzător, cu trusă de prim ajutor, extinctor, veste și triunghiuri reflectorizante, cauciucuri bune, cu verificările și reviziile făcute, deoarece traseul Anglia România poate deveni imediat din unul plăcut în unul neplăcut. De asemenea, nu trebuiesc uitate rovignetele și taxele, care trebuiesc plătite (amenzile sunt usturătoare), iar pentru o călătorie linistită este recomandat să îți faci rezervare din timp la hotel pentru a te odihni pe drum, traseul Anglia România fiind unul destul de obositor.

Un aspect care nu trebuie de asemenea neglijat într-un traseu auto Anglia România este siguranța călătoriei. Multe persoane care au făcut traseul Anglia România s-au plâns că le-au fost furate bunurile din mașini, fie pentru că le-au lăsat la vedere cât timp au stat la hotel, fie pentru că le-au lăsat nesupravegheate. Indiferent de situație, lucrurile personale trebuiesc ținute cât mai aproape de noi.

Mulți recomandă ca la începerea unui traseu auto Anglia România să dotezi mașina cu un sistem de navigare, pentru a ajunge la destinație fără a avea neplăcerea de a te rătăci. În principiu, traseul Anglia România pe care ți-l oferă sistemele de navigație  la o scară mai mare ar fi următorul:

Sunt foarte ușor de folosit, putând să alegi un traseu auto Anglia România preferențial.

Așa cum spuneam și mai sus, traseele Anglia România pot fi alese în funcție de scopul fiecăruia; unii doresc să ajungă cât mai rapid din Anglia în România, pe drumul cel mai scurt, pe când alții doresc să mai viziteze și alte orașe, fie pentru arhitectură, monumente și multe altele. Pentru Brooks i-aș recomanda un traseu auto Anglia România puțin deviat deoarece am înțeles că prin Viena sunt multe lucruri interesante de văzut, putând da o fugă și spre munți, el fiind un împătimit al acestora. Bănuiesc că pentru el traseul Anglia România va fi unul plin de experiențe, mai ales că tinde să aleagă trenul în locul mașinii.

O altă variantă pentru Brooks, ar fi să apeleze la firme de transport care fac traseul Anglia România în mod constant sau la firme de turism care pot face un traseu auto Anglia România personalizat. Astfel, traseul Anglia România ar fi mult mai confortabil și sigur pentru el. Bineînțeles, un traseu auto

Anglia România cu orașe intermediare care pot fi vizitate ar fi foarte atractiv.

Dacă m-ar întreba i-aș spune că mi-aș alege un traseu auto Anglia România personalizat, făcut de o firmă de turism. Încă nu m-am gândit, dar mi-ar place un traseu auto Anglia România destul de variat.

Sper că alegerea unui traseu auto Anglia România să nu fie foarte dificilă pentru Brooks. Știu că traseul Anglia România este destul de dificil, dar sper ca sfaturile mele să îl ajute să revină în România

.

Facebook Twitter Email Tumblr

Leave a Reply