transporturi masini Anglia-Romania.

Honda, Subaru, Mitsubishi, Lexus, Toyota, Mazda, Nissan – acestea sunt o parte dintre marcile de masini fiabile cu care se mandresc englezii. Nu este un secret faptul ca si noi, romanii ravnim la unul dintre aceste modele, indiferent daca sunt noi sau la mana a doua. A devenit deja o practica sa urmarim un model de masina pe internet si mai apoi sa ducem toate demersurile pentru ca aceasta sa fie adusa in tara. De aceea, este important sa apelezi la o firma respectabila care ofera servicii de transport masini Anglia-Romania.

bisarca

In cazul nostrum, totul a inceput de cand fiica cea mare a intrat la Facultatea de Medicina din Iasi, ocupand un frumos loc la buget iar felicitarile noastre pentru ea nu puteau fi materializate decat prin oferirea unei frumoase Honda de culoare rosie, adusa din Anglia.

Ar fi cadoul ideal, mai ales ca ne doream sa ne mai si viziteze in weekend-uri. Masina a fost ochita, asa ca nu-a ramas decat sa cautam o firma serioasa de transport masini din Anglia-Romania.

Chiar ea ne-a sugerat sa apelam la o firma competenta, nimeni alta decat Optimal Auto . Simplu, avantajos si in siguranta!  Acestea erau cuvintele pe care ea le exclama.

Ne gandeam ca daca vom contacta o firma care efectueaza transport masini din Aglia spre Romania, visul fetei ar fi fost ca si indeplinit.

Intreaga zi ne spunea ca toate prietenele ei de cafea au apelat la serviciile firmei Optimal Auto din Arad care transporta masini Anglia-Romania. Masinile lor au ajuns in siguranta, la timp, iar pana la inceperea cursurilor ar mai fi avut timp si sa mearga cateva zile la munte, bineinteles cu noua masina.

Am apelat cu incredere la aceasta companie care ofera pe langa altele si servicii de transport masini Anglia-Romania si putem spune ca am fost foarte incantati de alegerea facuta.

Chiar ne  imaginam un frumos tablou ce cuprindea mai multe masini straine, atv-uri, scutere sau motociclete, transportate din Anglia spre Romania, in deplina siguranta. Si asta pentru ca firma Optimal auto ofera transporturi masini Anglia-Romania la un nivel ridicat de calitate, la care participa soferi calificati si cu o bogata experienta in acest domeniu.

Am fost convinsi ca se merita sa contactam aceasta firma,  mai ales in momentul in care in cel mai scurt timp aceasta si era in fata blocului.

Toti vecinii au fost curiosi sa afle cum am adus masina in perfecta stare in tara. Le-am vorbit despre firma Optimal Auto si despre faptul ca aceasta a fost transportata pe o platforma chiar de la bazarul auto din Anglia pana la noi in Vaslui.

Ne-am ales ziua transportului, traseul dorit pentru ca pretul sa fie unul bun si apoi nu a mai ramas decat ca intreaga calatorie a masinii sa fie asigurata in caz ca vor aparea alte neplaceri. Acestea fiind realizate, nu a mai ramas decat sa asteptam  ca micuta Honda sa ajunga la destinatar. Intacta si la ora promisa am si intrat in posesia ei.

Servicii ireprosabile, preturi accesibile, siguranta si calitate – acestea sunt cuvintele care descriu transportul de masini din Anglia spre Romania.

Vecinul de la 4 a fost curios sa afle mai multe detalii despre firma Optimal Auto din Arad, mai ales ca are o mica ferma la tara si intentioneaza sa-si achizitioneze mai multe utilaje din Anglia. Voia sa stie cum se efectueaza transportul de autovehicule din Anglia pana la noi in tara, daca masinile de transport dispun de trolii de incarcare – descarcare, rampe sigure s.a.m.d. Evident ca la toate intrebarile sale i-am raspuns ca Da si ca poate apela cu incredere la aceasta companie. Din documentarea pe care ne-am facut-o dinainte sa-i aducem masina fiicei noastre, am aflat ca transporturile se pot realiza sub mai multe forme: transport cu platforma, transport cu platforma tip hidraulic, macara transport platforma si transport platforma partiala.

Suntem convinsi ca si vecinul nostru a devenit si el client al firmei. De altfel, afacerea sa avea nevoie si de masini care sa-i usureze munca de la ferma.

Cu Optimal Auto din Arad, toate autovehiculele beneficiaza de o calatorie placuta, in deplina siguranta. Firma este dispusa sa realizeze transporturi Anglia-Romania in fiecare zi, pentru toate tipurile de autovehicule, in limita a 12 bunuri pe platforma. Poti sta linistit ca vei beneficia de un transport sigur, mai ales ca incarcarea si descarcarea autovehicului este asigurata de conducatorii auto iar autovehiclui este preluat si predat cu cea mai mare grija.

Vestea s-a raspandit in tot cartierul si nu ar fi de mirare ca toti sa apeleze la serviciile firmei aradene. Noi ne-am convins de profesionalismul intregii echipe care colaboreaza pentru a-si multumi clientii.

In curand, domnisoara noastra va merge la facultate cu masina mult visata. Acum ne facem planuri sa luam o masina din afara si pentru cea mica. Cu siguranta vom apela cu toata increderea la firma Optimal Auto din , care realizeaza transport masini din Anglia-Romania.

 

 

 

 

Facebook Twitter Email Tumblr

4 Responses

 1. criatian
  criatian / 8-23-2015 / ·

  Salut.am un ford mondeo 2007 si vreau sa il adu in Bucuresti.as dori un pret eu sunt in Luton Uk

 2. bobi
  bobi / 10-17-2016 / ·

  Un numar de telfon avet varog frumos

 3. constantin catalin
  constantin catalin / 5-3-2017 / ·

  buna ziua… doresc sa aduc mai multe masini din UK… un nr de telefon daca se poate sa discutam mai detaliat

   

 4. IONUT PRUNE
  IONUT PRUNE / 8-2-2017 / ·

  Buna ziua
  As avea de adus o masina din Glasgow.Audi a6 2.0 tai 2006
  Cat ar fi transportul pana la Cluj ?Un numar de contact aveti ?

  Va multumesc

   

Leave a Reply