Transportul masiniii din germania pe platforma

Optimal auto îţi aduce maşina pe care o visezi mai aproape de tine.

Iubim Germania pentru produsele de calitate pe care le produce, pentru corectitudinea oamenilor ce o stăpânesc şi bineînţeles pentru maşinile ieftine pe care le produce ori vinde. Şi pe lângă faptul că în Germania automobilele au un preţ bun au şi un grad mai mare de rezistenţă şi o viaţă mai îndelungată decât maşinile din România, dar nu numai.

Fiecare dintre noi ne dorim o maşină frumoasă, luxoasă, dar care să nu fie prea scumpă ori greu de întreţinut, de multe ori aceste maşini le găsim de cumpărat în ţări precum Germania. Însă locuim în România ceea ce înseamnă că maşinile din Germania sunt la o distanţă de aproximativ 1500 km. Dacă ţi-ai găsit maşina visurilor tale şi ea este în Germania nu ar trebui să îţi mai faci griji, pentru că noi, Optimal- Auto, ne vom ocupa de transportul maşinii tale din Germania până la domiciliul tău.

De ce ai tu nevoie pentru un transport din Germania, indiferent că vorbim de o maşină mică ori un microbuz sau un autoturism de dimensiuni mari? Ei bine, ai nevoie de o maşină cu care să te deplasezi pana acolo, de încă un prieten care să te ajute la întoarcere, de benzină sau motorina, mâncare, cazare şi bineînţeles timp şi rezistenţa, pentru că un drum că acest este mai mult decât obositor şi poate fi mult mai scump decât te-ai fi aşteptat.

În schimb noi ne ocupăm de transportul maşinii din Germania, la preţuri mult mai mici decât dacă tu ai fi nevoit să parcurgi cei aproximativ 1.500 de km până acolo.

Transportarea autoturismului din Germania se va face în cele mai sigure condiţii, iar personalul nostru calificat va asigura cele mai bune conditii de călătorit pentru autoturismul tău. Cu noi maşina pe care o doreşti vine singură la tine.

Facebook Twitter Email Tumblr

7 Responses

 1. Macarie Rares Ionut
  Macarie Rares Ionut / 3-6-2014 / ·

  Buna,as dorii o informatie despre costul unei masinii din germania-Bremen pana la cluj napoca

 2. rafael gheorghe
  rafael gheorghe / 7-31-2014 / ·

  buna sunt interesat de suma unui transport de 8 masini din Germania sau Austria cu livrarea la domiciliu in judetul timis

 3. rafael gheorghe
  rafael gheorghe / 7-31-2014 / ·

  buna sunt interesat de suma unui transport de 8 masini din Germania sau Austria cu livrarea la domiciliu in judetul timis

 4. Ion Cleopatra
  Ion Cleopatra / 10-5-2014 / ·

  Buna seara,
  As dori sa stiu cat ma costa transportul unei masini din Germania, oras Emmerich am Rhein pana in Bucuresti.
  Va multumesc

 5. daniel
  daniel / 9-27-2015 / ·

  buna asi vrea sa stiu un pret la transport germania romania si cate masini puteti pune pe tir asi dori un pret va multumesc

 6. Durlescu
  Durlescu / 1-4-2016 / ·

  La multi ani!..
  Cat ma costa, daca transportez prin d-voastra un Fiat Palio din Rottweil (Germania) la Calan (jud. HD)?
  Va multumesc anticipat pt raspuns.

 7. Iulian
  Iulian / 10-6-2016 / ·

  Salut . Am de transportat un vw caddy din koln la Bucuresti cat m ar costa si cand s ar putea .multumesc Astept raspunsul dvs.

Leave a Reply