Transport masini Germania

Service Auto Bucuresti Diagnoza Geometrie roti Clima Auto

Elevatoare Auto echipamente service auto

Un transport auto din Germania în România este de multe ori periculos, datorită condiţiilor de transport deosebite. Tocmai de aceea, şoferii din firmele de transport maşini din Germania trebuie să fie şoferi experimentaţi, cu reale capacităţi de autocontrol.

 

De curând, o firmă de transport maşini din Germania a avut ghinionul de a angaja un şofer care a apăsat acceleraţia mai mult decât trebuia, provocând un accident în care daunele aduse clienţilor care au apelat la aceştia pentru transport auto din Germania în România au fost de peste 70000 euro.  Din nefericire, serviciul de transport auto din Germania în România nu includea o asigurare.12436107349835

 

 De aceea, pentru un transport auto din Germania în România sigur, Optimal Auto include în suma plătită şi o asigurare. Împreună cu profesionalismul şoferilor, asigurarea garantează că serviciul de transport auto din Germania în România se va desfăşura fără incidente.

Fiind monitorizat în permanenţă, pe toată durata desfăşurării acestuia, procesul de transport auto din Germania în România este unul ireproşabil. Şoferii echipei Optimal Auto au zeci de ani de transport auto din Germania în România şi au trecut printr-o selecţie dură.

Apelaţi cu încredere la serviciile de transport auto din Germania în România ale Optimal Auto!

Transport Auto din Germania cu Optimal Auto, este firma la care trebuie sa apelati in cazul in care apare vreo situatie neprevazuta si masina dumneavoastra trebuie tractata. Clientii nostrii sunt extrem de multumiti de serviciile noastre si au apelat cu placere a doua oara la noi deoarece am dat dovada de incredere, seiozitate si multa implicare.

Ce aveti nevoie sa stiti este ca ne puteti contacta la numarul de telefon sau ne dati un email de la sectiunea contact pentru orice nelamurire si pentru orice problema care se refera la tractari auto sau transport autoturisme pe platforma auto.

Toate masinile noastre detin un echipament special de transport, care este folosit pentru încărcarea, transportarea și descărcarea vehiculelor de dimensiuni și capacitati diferite cum ar fi:

    • camionete
    • autoturisme si camioane
    • vehicule speciale
    • motociclete și motorete

Prin recurgerea la apelarea unui camion de depanari auto atunci când a avut loc un accident sau vreo situatie neprevazuta si autoturismul dumneavoastra nu este in stare de functionare. Probleme pe drum pot fi destul de neașteptate, asa ca ne puteti contacta la numarul de telefon sau e mail pentru un camion de remorcari auto.

Masinile noastre complet uitilate cu aparatura de ultima generatie si cu platforma auto, sunt diponibile si international. Noi efectuam si transport auto pe ruta Germania Romania. Firma noastra este solicitata zilnic pentru transport auto Germania Romania. Tractarile pentru noi reprezinta utilizarea adecvată și în condiții de siguranță a serviciilor noastre .

Profesionalismul este cuvantul cel mai bun potrivit activitatii noastre. Transportul cu platforma auto este mult mai eficient si noi facem totul pentru dumneavoastra. Trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon  sau sa ne trimiteti un mail: contact@optimalauto.ro

 

12436107349835

Transportul autovehiculului cu Optimal Auto se poate descrie in cateva cuvinte: simplu, usor, de incredere, profesionist !

De acum nu mai trebuie sa va faceti griji, despre cum puteti transporta, cel mai bine, un autovehicul in Romania, pentru ca echipa noastra va  sta  la dispozitie!

Economisiti timp si nervi. Lasati transportul in grija firmei de transport profesioniste.

Transportul autoturismelor din Germania in Romania, de orice tip, este usor de efectuat si pe deasupra  avantajos si eficient !

Optimal Auto pune la dispozitia clientilor facilitati legate de transport.

Desigur va ajutam si in cazul in care, de exemplu, ati gasit o masina pe un  site, sau doriti sa transportati

o masina pe teritoriul Romaniei. Chiar si daca masina dumneavoastra are o pana, partenerul nostru poate sa va tracteze sau sa va transporte masina.

Performantele, intr-o prezentare scurta :

    • Firma cu  experienta in domeniul transportului de masini si remorcari.
    • Transportul masinii de la locul vanzarii, in Germania, Romania.
    • Transportul autovehicului se efectueaza pe platforma transportatoare – deci masina dumneavoastra nu face nici un kilometru in plus, pe drum.
    • Platformele transportatoare indeplinesc toate normele de siguranta stabilite de lege.
    • Incarcarea platformei se desfasoare in maxima siguranta si cu atentia cuvenita.

Desigur va ajutam si in cazul in care, de exemplu, ati gasit o masina pe un  site, sau doriti sa transportati o masina pe teritoriul Romaniei. Chiar si daca masina dumneavoastra are o pana, partenerul nostru poate sa va tracteze sau sa va transporte masina.

Performantele, intr-o prezentare scurta:

    1. Firma cu  experienta in domeniul transportului de masini si remorcari.
    2. Transportul masinii de la locul vanzarii, in Germania, Romania.
    3. Transportul autovehicului se efectueaza pe platforma transportatoare – deci masina dumneavoastra nu face nici un kilometru in plus, pe drum.
    4. Platformele transportatoare indeplinesc toate normele de siguranta stabilite de lege.
    5. Incarcarea platformei se desfasoare in maxima siguranta si cu atentia cuvenita.
    6. Livrarea se face direct la adresa la care dumneavoastra doriti ca noua masina sa ajunga.
    7. Pret fix – indiferent de numarul de kilometri, pe care masina dumneavoastra ii parcurge pe platforma.
    8. Transport asigurat.
    9. Timpul de livrare este la intelegere convenita de ambele parti.
    10. In cazul rezervarilor transportul se poate efectua si mai repede.

Sunteti in cautarea unei masini second hand sau noua?Aveti nevoie de transportul autovehiculului din Germania in Romania? Sau doriti sa vindeti masina veche? Atuncii ati ajuns in locul potrivit, deoarece noi va putem indeplini toate aceste dorinte.

De ce sa alergati de la un vanzator la altul, cand puteti gasi o oferta buna si pe internet? Folositi cautarea detaliata , pentru a gasi vehiculul dorit, listati ofertele care vi se par interesante si dupa ce ati ales masina potrivita cerintelor Dumneavoastra, contactati-ne! Asa economisiti timp si bani!

Daca ati gasit o masina din Germania sau alta tara a carei limbi nu o vorbiti, atunci apelati cu incredere la noi si va vom ajuta cu placere in rezolvarea  si finalizarea tranzactiei. Putem organiza si transportul masinii, scuntindu-va de o deplasare in strainatate.

Noi oferim  în prezent clientilor, servicii de transport auto intern si international  Germania Romania (autoturisme si autoutilitare ) pe platforma avand o capacitate de transport de mai multe  autoturisme simultan sau de jeep-uri/ dubite.

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate. Suntem specializati pe transport auto din  Germania  catre Romania sau invers si nu numai, efectuând saptamânal curse dinspre si înspre aceste tari.  În cazul în care doriti sa importati sau sa exportati un autovehicul, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe pagina de internet.

Serviciul de logistica va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmându-va telefonic sau prin fax data în care se va efectua acel transport auto.

Pentru fiecare autovehicul, la preluarea masinii se va completa un proces verbal de predare primire, iar transporturile internationale vor fi însotite de carnet TIR, scrisoare de trasura CMR sau formular T1/T2, în functie de natura transportului solicitat.

In cazul in care autoturismul dumneavoastra are defecte minore, care sa nu necesite neaparat tractarea la un service pentru remedierea lor si astfel sa se piarda timp si sa se intrerupa transportul pe care ati comandat, la cererea clientului, un mecanic va putea insoti conducatorul auto si sa repare autoturismul la fata locului daca acest lucru este posibil. (Ex: pana, schimb filtru aer sau filtru combustibil, etc).

Firma noastra ofera in prezent servicii de tractari auto non-stop, atat local cat si intern sau international.

Pe plan intern firma noastra are o multime de colaboratori (firme de profil) care acopera toata suprafata Romaniei, astfel incat, in cazul unui eveniment rutier, sa putem actiona pentru rezolvarea problemelor d-voastra in cel mai scurt timp si cu cele mai adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de gravitatea avariei survenite.

Pe plan extern intervenim prompt in multe tari europene si datorita contractelor de transport pe care le avem cu acestia pentru importuri si exporturi auto, care ne permit o mai mare mobilitate in aceste tari si asftel existand posibiltatea efectuarii serviciului solicitat de client intr-un timp scurt, fara a fii nevoie de deplasarea unui alt utilaj din tara in cazul in care unul similar se afla deja acolo.

Oferim servicii profesionale tractari si transport auto Germania Romania, iar la cerere putem veni oriunde in Romania sau in Europa. Promptitudinea, profesionalismul si preturile competitive sunt cateva dintre atuurile noastre.

Daca aveti defectiuni la masina sau ati avut un accident rutier cu avarii, aveti nevoie de tractare, de transport pentru REMAT, RAR, ITP, ATV-uri, utilaje, dube, echipa noastra este pregatita in orice moment sa va ajute! In cazul in care ati achizitionat o masina noua sau second-hand din strainatate, puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre de transport auto international. Din momentul in care suntem contactati, intervenim in cel mai scurt timp posibil. Echipa Optimalauto  va sta la dispozitie in regim NON-STOP, indiferent de anotimp si conditii meteorologice.

Apelati cu incredere la serviciile noastre si nu veti fi nemultumiti!

Echipa Optimalauto efectueaza servicii profesionale de tractari autoturisme si transport auto noi sau avariate. Contactati-ne si vom veni in cel mai scurt timp posibil in orice localitate de pe teritoriul judetului Arad.  Daca sunteti din Arad sau ati tranzitat doar orasul si aveti probleme cu masina sau ati fost implicat intr-un accident rutier si aveti masina avariata,  nu este nevoie decat sa sunati la noi si vom interveni prompt la fata locului ca sa va ajutam.

Facebook Twitter Email Tumblr

18 Responses

 1. Recomandarea zilei: Transport masini Germania | Blogatu
  Recomandarea zilei: Transport masini Germania | Blogatu / 2-24-2013 / ·

  […] voi face insa o analiza a preturilor autovehiculelor second-hand, ci va voi recomanda serviciul de transport masini Germania oferit de Optimal […]

 2. Dau o fuga prin oras… | AdryMe.Eu
  Dau o fuga prin oras… | AdryMe.Eu / 5-27-2013 / ·

  […] au gasit aceasta companie de transport masini Germania, apeleaza la ea cu toata increderea din lume… Si nu dureaza mult asteptarea tinerilor […]

 3. Orhean Adrian
  Orhean Adrian / 8-21-2013 / ·

  Buna ziua ! Sunt interesat de postul dumneavoastra. Sunt din arad am 24 de ani. Studii superioare. 0751255459

 4. Rusu Andreea
  Rusu Andreea / 8-27-2013 / ·

  Buna ziua ! Sunt interesata de postul dumneavoastra. Am 23 de ani si am absolvit Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor. Ma puteti contacta la 0733940239

 5. ionut
  ionut / 12-21-2014 / ·

  sal.
  am de adus din londra un ford transit t 350 pana in bacau
  ma intereseaza un pret

 6. Vargatu Marius
  Vargatu Marius / 12-27-2014 / ·

  Buna dimineata
  doresc trasnport Mercedes W125 din Gronau Germania in Craiova Romania
  Multumesc

 7. PANTEA GRIGORE
  PANTEA GRIGORE / 1-28-2015 / ·

  As vrea sa aduc o masina din Germania pe platforma din Carls Ruhe pina in Bistrita,va rog sa imi spuneti la ce pret!

 8. Daniel
  Daniel / 4-1-2015 / ·

  Buna seara, as vrea sa cumpar aceasta , din Germania.
  Cat m-ar costa trasportul cu dvs? Locuiesc in Bucuresti, dar ma pot deplasa si in tara.
  Multumesc

 9. Bogdan
  Bogdan / 7-27-2015 / ·

  Am de adus o masina de la 25451 Quickborn-Heide Germania . Ma intereseaza un pret

 10. mihai
  mihai / 9-23-2015 / ·

  Vreau sa aduc o masina 5 locuri din zona Frankfurt.
  Cat ma costa?

 11. mihai
  mihai / 10-23-2015 / ·

  Buna ziua.

  As dori sa aduc 4 masini (autoturisme) din Germania.
  Cat costa?

 12. Andreea
  Andreea / 8-9-2016 / ·

  Buna ziua ,doresc si eu detali despre un transport Germania -Romania pe mail va rog.

 13. DANY
  DANY / 11-3-2016 / ·

  DORESC SA ADUC 4/5 MASINI DIN GERMANIA
  CAT MA AJUNGE PER TOTAL PRETUL?

 14. Viorel
  Viorel / 12-2-2016 / ·

  Buna ziua
  am de adus o masina din Essen- Germania, saptamana viitoare
  Va rog sa imi spuneti cat ar costa transportul pana in Romania (Arad sau Bucuresti daca nu sunt diferente mari)
  Multumesc anticipat,
  Viorel

   

 15. mihai
  mihai / 2-26-2017 / ·
 16. Ionescu Dragos
  Ionescu Dragos / 7-5-2017 / ·

  Buna ziua,

  Vreau sa aduc un opel insignia din Bockel cod postal 27404, in giurgiu. Va rog un pret si termen de livrare

   

 17. Vieru Alexandra
  Vieru Alexandra / 9-17-2017 / ·

  Buna ziua,as dori sa stiu cat ma Costa un Transport de un Peugeot 206 din Erding (München) in Bucuresti? Masina e inmatriculata in Buc . Va Multumesc,ma puteti contacta La nr 017656906320.

   

 18. Liviu Andriescu
  Liviu Andriescu / 12-30-2017 / ·

  Doresc sa aduc un cap tractor din Austria pina la Arad sau Oradea. Aprox 800 km . care ar fi un pret si cind se poate efectua.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=GNbcNbosDqs

  Leave a Reply