Transport Germania – Romania

Elevatoare Auto echipamente service auto

 


Transport Germania Romania

În Uniunea Europeană principalul mod de transport îl reprezintă transportul rutier, iar mobilitatea pe care mijloacele de transport auto din zilele noastre o au, face ca transportul greu, agabaritic, să fie o provocare ce merită să fie acceptată cu mai multă ușurință de firmele de specialitate. Astfel pot fi realizate diverse tipuri de transport precum: transport mașini, transport utilaje, transport marfă etc.

Germany_Map

    • Pentru a realiza aceste tipuri de transport , pe lângă experiența și cunoștințele în domeniu, sunt necesare vehicule și trailere capabile să mute și să transporte mărfurile care presupun un transport special. De exemplu, pentru transport mașini sunt necesare platforme speciale, pentru transport utilaje, semiremorci trailer, iar pentru transport marfă, camioane, tir-uri.În permanență sunt efectuate transporturi atât de pe teritoriul Uniunii Europene către România, cât și invers. Una dintre cele mai frecvente cereri este cea de transport Germania România. Ruta Germania România este una foarte solicitată în special pentru transport mașini, iar serviciile de transport oferite de către companii sunt la prețuri foarte avantajoase, tocmai datorită fluxului mare de mașini aduse din Germania.Când vine vorba de transport utilaje, fie că sunt agricole sau pentru construcții, sunt oferite soluții speciale, fiind stabilite încă de la început ruta, tipul, dimensiunile și greutatea utilajului. Transportul poate fi făcut, bineînțeles, în funcție de preferințele clientului: exclusiv sau în grupaj.Pentru transport marfă, unul dintre cele mai des întâlnite transporturi, costurile cu efectuarea acestora reprezintă un criteriu important de alegere a companiei de transport.
    • În cazul clienților care doresc un transport Germania România, și nu numai, prețurile practicate, disciplina, încadrarea în timpul de livrare, asigurarea și monitorizarea transportului sunt esențiale. La o simplă căutare pe internet pot fi găsite mii, zeci de mii de anunțuri de transport utilaje, transport mașini, transport marfă, dar în luarea deciziei seriozitatea, experiența și profesionalismul sunt decisive. Tocmai de aceea este recomandat să fie solicitată o ofertă de transport Germania România, fie prin intermediul site-ul companiei, fie telefonic.

     Tocmai pentru a se dezvolta, pentru a fi mai eficienți și a-și putea extinde activitatea la nivel european, companiile și-au deschis sedii pe teritoriul Germaniei cu scopul de a oferi servicii de transport Germania România, de transport Germania Grecia dar și pentru alte țări ale Uniunii Europene. În transport, Germania este una dintre destinațiile preferate ale importatorilor. Această extindere a rețelei de transport Germania – Uniunea Europeană ridică standardele de calitate, angajații, și mai ales șoferii, trebuind să fie cunoscători a cel puțin o limbă străină. De asemenea, un transport Germania – țară a Uniunii Europene trebuie să fie în permanență monitorizat, cu ajutorul sistemelor GPS montate pe fiecare autovehicul de transport, pentru un management al transportului eficient.

    • Faptul că cerințele de transport sunt extrem de diversificate, firmele de transport Germania – Uniunea Europeană, sau cele exclusiv de transport Germania România, apelează la parteneri ai acestora pentru a putea acoperi toate necesitățile de transport ale clienților.

     Când vine vorba de atragerea clienților, unele companii oferă servicii pentru transportul greu, agabaritic, care facilitează extrem de mult transportul internațional, așa cum este un transport Germania – Uniunea Europeană. Acestea pot cuprinde prețul efectuării transportului, autorizațiile necesare, precum și escorte. Firmele de transport Germania România trebuie să se adapteze din mers pieței deosebit de dinamice a transporturilor rutiere și să găsească soluții mai atractive de promovare a serviciilor pe care le oferă, pentru a fi competitive. Raportul dintre cererea de transport și oferta de transport trebuie să fie unul echilibrat, ambele părți având de câștigat, atât clientul, cât și firma prestatoare de servicii de transport Germania România.

    • În ultimii ani, a fost observată o tendință de creștere a societăților particulare de transport Germania România și România Germania, aspect care a dus la crearea concurenței companiilor specializate în transport Germania România. Aceste societăți particulare practică prețuri mai mici la o calitate nemulțumitoare, față de companiile specializate care au prețuri mai ridicate și un nivel al calității pe măsură.

     În prezent, avand în vedere valorile mari pe care le au mărfurile transportate, clienții firmelor de transport Germania – Uniunea Europeană solicită din partea acestora transparență, au nevoie să știe în permanență detalii despre desfășurarea transportului, au nevoie de profesionalism și încredere. Acestea sunt aspecte pe care orice firmă de transport Germania – Uniunea Europeană trebuie să le respecte în permanență, pentru a putea fi vizibilă pe piață și în topul firmelor transportoare.

     Compania noastra tractari este încântata să ofere orice asistență legată de transport Germania-Romania.

    • Este suficient să menționati modelul de autovehicul in problema, locația și natura prejudiciului.
    • Soferii nostrii vor alege cel mai bun traseu si în timp scurt va fi trimis o autospeciala care va va tracta.
    • Serviciile oferite clientilor sunt disponibile în toate zone uniunii europene.
    • Clientii care vor lasa un avans inainte de serviciile prestate, vor beneficia de o reducere de 10%
    • Firma noastra beneficiaza si de transport autoturisme Germania-Romania cu platforma
    • Pentru mai multe detalii si programari apelati numarul

 

Facebook Twitter Email Tumblr

16 Responses

 1. Transport masini Germania… | Litere Stacojii
  Transport masini Germania… | Litere Stacojii / 3-6-2013 / ·

  […] Sursa foto aici! […]

 2. Robert
  Robert / 6-8-2013 / ·

  Buna ziua! Cat ma costa pentru a aduce o masina din Germania? adresa este aceasta! Germania-Romania, Arad.Multumesc!

  1. Varga Csabi
   Varga Csabi / 8-23-2013 / ·

   Buna ziua. Am vazut ca ati cerut informatie de pret pentru transport Germania-Romania respectiv in Arad. Vi s-a comunicat pretul? As fi curios si sa nu repet intrebarea sa mai stau dupa raspuns. Multumesc!

 3. ionel ioan
  ionel ioan / 8-13-2013 / ·

  Buna,am de adus un t4 vw din Gopingen pana la pecica va rog pentru un pret .Multumesc.

 4. Dumitrascu Adrian
  Dumitrascu Adrian / 8-26-2013 / ·

  Buna seara, sunt interesat de un pret pentru un drum din germania respectiv berlin pana in bucuresti sau undeva in tara, va rog un pret si un timp estimativ daca se poate, Multumesc

 5. Alexandru Petrila
  Alexandru Petrila / 3-18-2014 / ·

  Buna ziua, as fi interesat care este pretul si timpul estimat pentru aducerea unei masini din Germania, zona Stuttgart pana in Romania – Iasi.
  Va multumesc!

 6. Mihailescu
  Mihailescu / 4-15-2014 / ·

  Buna seara, m-ar interesa pretul pentru transportul unui Suzuki Jimny din Dusseldorf in Slatina sau Bucuresti.
  Multumesc

 7. mugurel
  mugurel / 5-12-2014 / ·

  Buna seara, care este pretul pentru un transport unnui camion de 8 tone din koln la galati. VA MULUTUMESC!

 8. tiberiu nica
  tiberiu nica / 7-27-2014 / ·

  Buna ziua,
  Care ar fi pretul estimativ pentru transpotul unui renault megane din zona munchen pana la timisoara.
  Va multumesc

 9. ionescu
  ionescu / 10-10-2014 / ·

  Buna ziua,
  cat ma costa un transport din orasul Gotha, Germania pana la Bucuresti a unui auto Nissan Juke?

 10. Dan
  Dan / 2-9-2015 / ·

  Buna ziua,

  as dori sa imi spuneti cat ma costa sa aduc o masina din Germania, Berlin si pana in Bucuresti?

  Multumesc

 11. voicu gabriela
  voicu gabriela / 9-30-2015 / ·

  As dori sa stiu cind puteti tracta o dubita jampar din germania si cit costa’multumesc’tel 0724191455

 12. Huțanu ionut
  Huțanu ionut / 11-16-2016 / ·

  Bună seara vreau sa aduc un captractor man din Hamburg pana în Iași și a-și dori un preț. Mulțumesc.

 13. Andrei
  Andrei / 7-30-2017 / ·

  Buna ziua ! Doresc sa aduc din Germania un Opel Vectra B, zona Moosburg – Constanta (Mangalia), as dori un pret daca se poate.
  Multumesc !

   

 14. Velovan Gheorghe
  Velovan Gheorghe / 11-1-2017 / ·

  Buna seara,solicit transport autoturism Renault twingo, pe platforma Munchen-Arad.Solicit un pret,transport in luna noiembrie 2017. Va multumesc !

   

Leave a Reply