Transport cu platforma

Ne puteti contacta chiar acum

Transport cu platformă

Aceasta tehnica este cea mai comună în Romania, din cauza simplitatii și fiabilitatii. Deoarece încărcarea și descărcarea vehiculului pe o platforma vehicolul este invocat de rampe de mână, aveți dificultăți cu vehicule de evacuare cu gardă la sol joasă, precum și cu unul, să nu mai vorbim doua roti blocate.

Transport cu platforma tip hidraulic

transport pe platformaEchipamente profesionale pentru locul de muncă permite tractarilor auto de încărcare, descărcare și vehicule de transport, cu un sasiu avariate, fără probleme deosebite. De obicei, un set suplimentar de Dolly, care permite aparatului să evacueze de la automat blocat.

Macara transport platforma

Transport auto cu platformaAu mai multe moduri decât oricând pentru a evacua masini. Sunt limitate la doar instalarea sarcinii utile. Încărcare și descărcare se face prin cârlige atașate roata gidrotraverse.Șoferul manipulatorului trebuie să aibă o licență cu permis de muncă pe suprastructura.

Transport platforma partiala

Transport pe platformaO astfel de caracteristica speciala gidromehanizmom, care controlează afișarea roților din față sau din spate. Este folosită în principal pentru a rezolva sarcini non-standard, cum ar fi vehiculele de evacuare cu locuri de parcare înguste sau subterane.

Facebook Twitter Email Tumblr

One Response

  1. Florica
    Florica 23 martie 2014 at 15:36 · Reply

    Buna ziua,

    As avea nevoie de o plataforma pt a transporta o masina de la tulcea la bucuresti, masina neavand asigurare si nici inspectia periodica. E urgent pt mine sa stiu pretul.
    Multumesc

Leave a Reply