Transport cu platforma auto

Tipuri de transport auto cu platforma:

  1. Transport cu platforma auto: cu un troliu. Masina trage la tractari auto de două vinci retractabil înclinația platformei hidraulice sau electrice, care este un mecanism pentru transportul mărfurilor în sus și în jos. În plus, echipat cu un deosebit Dolly poate, în cazul în care roata blocată, modele unghi de desen vehicule cu clearance-ul mic, sau un set de curele speciale. Acest tip de evacuare este mai ieftin. Prin troliu său de propunere cruce poate evacua complet orice masina.
  2. Tractari auto este echipat cu o platformă auto de alunecare ca un design deosebit alunecare, și troliu hidraulic sau electric alunecare. O limitare a acestor platforme este capacitatea. Opțional această mașini sunt același dispozitiv, ca și pentru camioane tractări auto cu troliu.
  3. Transport cu platforma auto: cu o macara hidraulică și are o platformă auto. Aceasta tehnica este capabil de rapid și fără echipamente suplimentare pentru a trage ei înșiși de transport de urgență și scoateți-l din locul de accident sau defecțiune. Lucrul cu hidraulic prevede evacuarea perfectă a unui automobil nou, masina cu ușile încuiate și de transport, și sunt capabili de a transportului auto și alte non-standarde de bunuri (de oțel, blocuri de fundație, etc), incarca pe un echipament special poate fi atât directe, cât și cale rupte.
  4. Tractari auto cu incarcare partiala asigura transportul auto de remorci și semiremorci, camioane, autobuze și încărcare mod parțial. Crescut de vehicule din spate sau pe puntea față, și de transport auto de la locul de rupere. În cursul utilizării diferitelor tipuri de duze, și poate include, de asemenea, troliu hidraulic sau electric pentru a trage mașina defectă.
  5. Două etaje oferă tractari auto transport de două mașini cu mase diferite în același timp. Designul cadru de sprijin face mașinile să mai durabile. Platoul superior poate fi rupt, care reduce înălțimea totală și centrul de greutate. Retractia este un platou pentru două ghiduri retractabile usoare, cu toate troliu aceeași. În timpul de lucru, ghiduri suplimentare pentru vehicule cu garda la sol redusă. Două etaje tractari auto poate transporta în condiții de siguranță este orice tip de autovehicole.
  6. Tractări auto pentru vehicule de export mai are un tip de platformă auto de alunecare sau desktop. Fixat la aparat cu ajutorul centurilor de echipamente speciale. Retractia este un troliu mecanic.
Facebook Twitter Email Tumblr

Leave a Reply