Transport auto platforma Anglia

Cu siguranta cea mai buna varianta pe care o persoana juridica sau fizica o poate gasi, folosind serviciile de transport auto platforma Anglia – Romania, pentru a aduce in tara vehiculul sau vehiculele pe care tocmai le-a achizitionat, indiferent ca sunt nou-noute sau doar second hand, ca doreste sa le utilizeze pentru a rula cu ele in trafic sau a le dezmembra ulterior si a  le vinde componentele.

Firma aradeana, cu o vasta experienta in  domeniu, ofera, la preturi fara concurenta, servicii complexe de transport auto platforma Anglia Romania, pentru ca orice client, oricat ar fi el de exigent, sa fie la final extrem de multumit de incheierea unui asemenea contract de carausie, care il scuteste de bani cheltuiti inutil, timp pierdut si o mare cantitate de stres.

Datorita utilajelor speciale de care Optimal Auto Arad dispune,  dotate cu rampe, trolii, curele, profesionalismului soferilor ce au o vechime de minim 10-15 ani, atentiei la detalii, masinile vor ajunge in tara la termenul stabilit, in conditii de maxima siguranta, intr-o stare impecabila, pe rutele optime ce se vor discuta in prealabil cu clientii, la incheierea contractului de prestari servicii.

Serviciile de transport auto platforma Anglia – Romania prestate de societatea aradeana, renumita la nivel national pentru calitatea serviciilor oferite, sunt unele pe care te poti baza, inclusiv datorita faptului ca toate vehiculele sunt asigurate, ceea ce ofera o liniste in plus cu privire la suportarea daunelor in cazul unor accidente nedorite, ce pot surveni pe drum.

Optimal Auto Arad poate face servicii de transport auto platforma Anglia – Romania in orice zi, la cererea clientului,  pentru orice fel de autovehicul, de la marcile cele mai comune, pana la masinile de teren si limuzine, carausia putandu-se face simultan, pentru pana la 12 autoturisme, functie de dimensiunile  acestora.

Preturile pentru serviciile de transport auto platforma Anglia – Romania sunt excelente, iar in cazul in care se transporta mai multe masini, se pot obtine si reduceri semnificative ale costurilor.

In aceste conditii, daca doriti sa aduceti in tara masina sau masinile dorite, apelati fara ezitare la firma aradeana Optimal Auto, care vi le poate transporta inclusiv in localitatea unde aveti sediul sau domiciliul!

Nu mai ezitati si contactati-i cat mai curand si veti  beneficia de costuri optime, pentru  trasee optime, destinate carausiei bijuteriilor dvs. pe patru roti, folosind serviciile Optimal de transport auto platforma Anglia – Romania!

Facebook Twitter Email Tumblr

18 Responses

 1. Dragos
  Dragos / 8-17-2014 / ·

  cat ma costa sa trimet din anglia mai exact orasul Bedford un audi a4 an 2003 in ploiesti prahova,? astept ras dumneavoastra

 2. Andrei Margineanu
  Andrei Margineanu / 8-25-2014 / ·

  Buna ziua,As dori informatii in legatura cu transport auto din Londra-Arad,sfarsitul lui septembrie-octombrie.
  Astept raspuns.
  Multumesc.

 3. Sorin
  Sorin / 9-12-2014 / ·

  Puteti transporta din MAnchester UK 2 autoturisme audi A3 si A4? Multmumesc
  Incerc sa va contactez de ceva vreme nu raspunde nimeni la telefon ,ce se intampla?

 4. Daniel
  Daniel / 10-8-2014 / ·

  Ma intereseaza un transport de 8 sau 9 masini din Glasgow pana la craiova m-ar interesa pretul si daca ami puteti lasa un nr de telefon sa pot lua legatura cu dumneavoastra Multumesc

 5. Petre Ilciuc
  Petre Ilciuc / 12-10-2014 / ·

  O firma destul de serioasa, imi plac masinile.

 6. Cozma
  Cozma / 1-6-2015 / ·

  Buna am un bmw 318 i cu motor de 1.9 an 2000 . Spunetimi un pret cam cat ar fi sa mi-l duceti pana in Timisoara din UK Warrington ?? Multumesc

 7. popa alexandru liviu
  popa alexandru liviu / 2-24-2015 / ·

  Buna ziua. Mar interesa sa stiu cat ma costa un transport de 2?Masini din londra constanta. Daca se poate va rog sa imi dati un nr de contact. Va multumesc.

 8. geo
  geo / 3-4-2015 / ·

  Ma intereza sa trimit o msina din Timisora in UK Londra.
  Daca se pote un pret va rog.

 9. geo
  geo / 3-4-2015 / ·

  Ma intereza sa trimit o msina din Timisora in UK Londra.
  Daca se pote un pret va rog.

 10. Cristian Sirbu
  Cristian Sirbu / 3-24-2015 / ·

  As dori sa transpor pana in craiov un opel astra g.cat ma costa
  Masina se gaseste in tunbridge wells.multumesc

 11. Adrian
  Adrian / 9-27-2015 / ·

  Bună ziua,am de trimis în București un Ford Mondeo și un Citroen C3,nici una nu funcționează ,cât m-ar costa?

 12. Adrian
  Adrian / 9-27-2015 / ·

  Mașinile se afla în Crawley

 13. NATALIA
  NATALIA / 8-1-2016 / ·

  BUNA ZIUA.AS DORI SA TRIMIT DIN LONDRA IN PASCANI,IASI UN BMW CAT M_AR COSTA.VA MULTUMESC

 14. VIOREL
  VIOREL / 9-4-2016 / ·

  Buna ziua As dori dori sami trimet si eu masina in Romania destinatia bucuresti comuna tunari judetul ilfov langa aeroportul intrnatioal Hernri Coanda Puteti sami spuneti un pret VA MULTUMESC

 15. alex
  alex / 1-3-2017 / ·

  buns ziua,

  As dori sa trimit din Anglia mai exact Stoke On Trent in Urziceni langa Bucuresti in Golf dib anul 2003. As dori sa stiu pretul pentru trimitere.

  Va multumesc

   

 16. Marius pop
  Marius pop / 2-23-2017 / ·

  Buna,as vrea sa trimit un tractor din Anglia co105jg pana la Crucisor satu mare,are2,5 ton approximativ greutate si 2,80 m lungime,Mai multe detalii la tel 07792658691,Multumesc

   

 17. Isidor
  Isidor / 7-12-2017 / ·

  Buna ziua, as dori sa trimit o masina ford mondeo din Hull in Romania, mai exact Slatina-Olt. Puteti sa-mi spuneti un pret si o data.

   

 18. Ioan Moreno
  Ioan Moreno / 10-9-2017 / ·

  Buna ziua As dori sa trimit 2 masini in jeep grand Cherokee si un Mercedes-Benz S500 coupe din Bolton UK la Beclean Bistrita Nasaud va rog sa ami spunet si mie cat mar Costa.
  multumesc frumos

   

Leave a Reply