transport auto pe platforma Anglia-Romania?

 

Ai nevoie urgenta de transport auto pe platforma Anglia-Romania? Ai de adus sau de trimis o masina din Anglia in Romania? Ai gasit in Anglia o autoutilitara, un ATV sau o motocicleta si le vrei acasa?

Sunt intrebari ale caror raspunsuri le ofera Optimal Auto Arad. De ce?

Pentru ca Optimal Auto este solutia ideala in cazul in care aveti nevoie de transport auto pe platforma din Anglia in Romania, si nu doar in Arad ci in orice colt al tarii.

Optimal Auto dispune de autoplatforme performante, soferi profesionisti si cu experienta, specialisti care va vor oferi consultanta pentru a ajunge la un numitor comun si anume transportul in siguranta,  in conditii optime, livrarea rapida si la preturi convenabile in orice zi a saptamanii.

480

Optimal Auto vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra pentru a va oferi comoditatea dorita in cazul  in care aveti nevoie de transport auto pe platforma intre Anglia si Romania si nu numai.

Detaliile de transport, traseul, timpii de livrare se stabilesc impreuna cu dumneavoastra pentru a se ajunge la costuri optime pentru dumneavoastra. Costul de transport pe km la o greutate a  autovehicolului ce urmeaza a fi transportat de pana la 4 tone si este de 2,4 lei iar pe distante mai lungi Optimal Auto ofera reduceri.

De asemenea la transportul a mai multe autovehicole reducerile sunt valabile pentru a multumi orice client.

Transportul auto pe platforma intre Anglia si Romania se face in orice zi, indiferent de anotimp, conditii meteo pentru a face livrarea in cel mai scurt timp posibil, in beneficiul clientului.

Autoplatformele Optimal Auto sunt dotate cu rampe, dispun de trolii si curele, totul pentru ca autovehicolul dumneavoastra sa fie transportat in siguranta acasa. De asemenea Optimal Auto, ofera garantie prin asigurarea de raspundere deplina pentru a va scuti de orice grija sau bataie de gap legate de siguranta vehicolului ce va fi transportat.

Optimal Auto vine cu seriozitate, profesionalism si rapiditate pentru a va oferi cele mai bune servicii la preturi convenabile. Pentru transport auto pe platforma Anglia-Romania, Optimal Auto e alegerea perfecta.

Contact

Facebook Twitter Email Tumblr

4 Responses

 1. sorin
  sorin / 6-1-2014 / ·

  cat m-ar costa sa-mi duceti o masina mica irlanda-arad? multiumesc

 2. Bobi
  Bobi / 6-29-2014 / ·

  Am un vw lt si un sprinter luton si le vriau sa le duc acasa in romania nr a meu si sunatima din anglia 00447778635615

 3. George
  George / 8-9-2016 / ·

  Buna ziua vreau sa stiu si eu daca duceti si la Bucuresti din Londra si cati bani m-ar costa la un BMW seria 3.Multumesc

 4. ion avram
  ion avram / 11-24-2016 / ·

  am de adus din anglia 8 autoturisme cat ar costa transportul

Leave a Reply