Transport Anglia – Romania

Asiguram transport Anglia – Romania pentru persoane sau numai pentru bagaje. Firma noastra beneficiaza de autocare dotate cu cele mai bune conditii pentru confortul dumneavoastra si avem cei mai experimentati soferi. Autocarele sunt dotate cu clima si televizoare, scaune care se pot regla, curatenie astfel ca pe durata transportului Anglia – Romania veti putea urmari diverse programe stand comfortabil in scaunul dumneavoastra. Daca doriti sa calatoriti in conditii de maxima siguranta si comfort va invitam sa cititi mai multe detalii despre noi.

transport-rhs

Plecarile au loc in fiecare zi de miercuri si sambata din orasele : Londra, Norwich , Bath , Brighton , Edinburg, Liverpool, Birmingham , Glasgow ,Leeds, Bristol ; pana in urmatoarele orase din Romania: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti ,Oradea.
Calatori sunt rugati sa se prezinte cu cel putin 15 minute inainte de plecare, pentru a complecta formularele de calatorie, pentru a cantari si sigila bagajele ; persoanele care intarzie nu vor fi asteptate, iar biletele nu se pot returna sau schimba. Nu sunt acceptate in mijloacele de transport persoanele aflate in stare de ebrietate, sub influenta drogurilor sau persoanele care au un comportament violent. Calatorii sunt obligati sa aiba la ei buletinul si pasaportul. Sunt acceptate animalele de companie care cantaresc mai putin de 8 kg si doar daca detin custi speciale si actele necesare pentru iesirea / intrarea in tara. Animalele de companie vor calatori in compartimentul special, alaturat bagajelor, stapanii putand lua legatura cu ele, doar atunci cand autocarul va opri. Opririle se vor face in general odata la 2 ore si vor dura aproximativ 30 de minute , ( cu exceptia celor 2 opriri de la ora 14 pentru pranz si de la ora 20 pentru cina, care vor dura o ora si 15 minute ) Copiii pana la 3 ani pot circula gratuit. Copiii intre 3 si 9 ani primesc o reducere de jumatate de pret.
Biletele se pot cumpara de la sediile noastre aflate in toate orasele din Romania si in orasele din Anlgia din care plecam sau online de pe site-ul nostru , dar si direct de la locul plecari.

Biletele cumparate in avans nu pot fi retunate dar pot fi inlocuite cu altele, la o alta data . Nu raspundem pentru biletele pierdute sau deteriorate. Bilete contin numele calatorului si nu pot fi plasate la altcineva.
Fiecare calator are dreptul la un bagaj care poate cantari maxim 45 de kg, orice kg in plus se plateste cu 2 euro. Cantarirea se face inaine de imbarcare. Bagajele fara insotitor se tarifeaza cu 35 de euro daca au pana in 10 kg, 40 de euro intre 10-20 de kg ; 50 de euro peste 20 de kg. Nu sunt acceptate bagajele care contin lucruri valoroase ( bijuteri, telefoane mobile scumpe, etc ) sau produse fragile ( televizoare, etc ). Persoana care ridica bagajul trebuie sa se prezinte la ora comunicata, cu un act de identitate ( buletin, pasaport ). Daca nu se prezinta nimeni, bagajul va fi transportat in unul dintre depozitele noastre, unde se va pastra timp de 30 de zile contra unei taxe de 2 euro pe zi.

Nu raspundem de bagajele oprite in vama sau de cele deteriorate pe parcursul transportului Anglia – Romania. Avem dreptul de a verifica continutul bagajelor.
Pe toata durata transportului Anglia – Romania, calatorii sunt obligati sa respecte ceilalti pasageri, sa nu deranjeze prin comportamentul lor, sa respecte inicatiile soferilor cu privire la timpul de stationare la fiecare oprire. In mijloacele noastre de transport este interzis fumatul, consumul de bauturi alcoolice sau substante narcotice si deasemenea mancatul.
Copiii care nu au implinit varsta de 18 ani pana in ziua plecarii nu pot calatori singuri, trebuie sa fie insotiti de un parinte sau de un tutore legal.
Pentru ca ne dorim sa va ajutam sa fiti mai aproape de familiile dumneavoastra, avem si oferte speciale: 1 ) La 9 calatorii cu noi, cel de-al 10-lea transport Anglia – Romania il primiti gratuit ! ( daca cele 9 calatorii au loc in decursul unui an ). 2 ) Orice calator care achizitioneaza un bilet in perioada 20.12 – 30.12 , primeste un discount se 15 % .
3 ) Elevii, studenti si pensionari primesc o reducere de 10 %
4 ) La achizitionarea unui bilet dus – intors aveti o reducere de 10 %
5 ) 14 + 1 gratis ( la cumpararea a 15 bilete deodata, unul il primit gratis )
Daca doriti sa va vizitati familia, sau sa petreceti un concediu il alta tara, sau doar sa trimiteti un colet, alegeti firma noastra de transport Anglia-Romania si veti avea parte de cele mai bune servicii . Autocare moderne, soferi cu experienta, trasee rapide, conditii de maxima siguranra, corectitudine si punctualitate.

Facebook Twitter Email Tumblr

5 Responses

 1. Mozes Dobrai
  Mozes Dobrai / 11-18-2014 / ·

  Buna! Ma intereseaza un drum din leeds spre cluj napoca undeva la mijlocul lui decembrie. Imi puteti da o lista de preturi si date de plecare? Va multumesc anticipat

 2. luygi
  luygi / 12-17-2014 / ·

  Bună… Am un jeep Nissan de dus în românia din Leeds în Reghin sau în apropiere…

 3. Bianov Robert
  Bianov Robert / 1-15-2015 / ·

  Buna ziua as dori un bilet dus intors Bath-Brasov pt luna aprilie. Puteti sa-mi trimiteti adresa sediului din Bath sau un nr de contact. Va multumesc

 4. chelaru constantina
  chelaru constantina / 9-1-2015 / ·

  Doresc o oferta pentru inceputul lunii octombrie leeds -craiova ma intereseaza dus intors

 5. Raluca
  Raluca / 10-14-2016 / ·

  ma intereseaza pretul pt o masina pe ruta cardiff sau bristol catre constanta sau bucuresti

Leave a Reply