Poate fi un hobby un transport masini pe platforma Anglia Romania?

Poate fi un hobby un transport masini pe platforma Anglia Romania?

title

Vecinul meu de bloc lucreaza la o fabrica de productie de oua iar in timpul liber are un hobby traznit, adica, el cumpara masini din Europa in special Anglia si le revinde la preturi care sa-i justifice deplasarea pana acolo si anume: bilet dus, cazare, taxe de inmatriculare, diferite cheltuieli locale, cost de transport la intoarcere, si in special; stressul drumului de cateva mii de kilometri.

De aceea de multe ori i-am spus ca ii recomand sa isi schimbe modul de a privi lucrurile in special acum cand este taticul a doi copilasi si sa utilizeze metode mai moderne de transport masini pe platforma Anglia Romania care este asigurat de o firma din Arad numita Optimal Auto.

 

De ce ii recomand pe acestia?

Intrucat practica niste preturi competitive pentru un transport masini pe platforma Anglia Romania in functie de traseul stabilit de comun acord cu clientul dar si in functie de gabaritul autovehicolului. Desigur nu vor taxa la fel un transport de  autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere ci preferential.

Pe langa toate device-urile profesionale necesare de care dispune flota de transport al Optimal Auto ei au un capital pe care nu il intalnesti in alta parte cum sunt cei mai experimentati oameni in transport rutier international, care vor sti exact ce trebuie facut cu vehiculul tau ca sa ajunga in deplina siguranta si confort la destinatie.

Daca vei apela serviciile Optimal Auto vei avea certitudinea urmaririi in timp real a deplasarii pe traseul prestabilit prin monitorizarea atenta de catre personalul de la sediul companiei care va tine in permanenta legatura intre tine si punctul mobil reprezentat de grupul de transport masini pe platforma Anglia Romania.

Daca te-ai aventurat intr-o excursie cu beneficii scontate niciodata nu este prea tarziu sa transformi aceasta deplasare intr-o reusita placuta si un hobby atunci cand ai de a face cu profesionisti si oameni experimentati asa cum gasesti la Optimal Auto din Arad pentru un transport masini pe platforma Anglia Romania.

Facebook Twitter Email Tumblr

2 Responses

  1. bogdan
    bogdan / 2-27-2014 / ·

    M ar interesa si pe mn cat ma costa sa duc masina din anglia pana In romania

  2. Mohamed
    Mohamed / 10-24-2015 / ·

    Hello; would like to bring a nissan primera from Birmingham england to Arad. How much will it cost me pls. Give me a response on my email.

Leave a Reply