Platforma Anglia Romania

Transport rapid şi sigur, din Anglia în România

transport platforma anglia romania

În 1769, lumea privea cu uimire primul automobil cu motor cu abur, ce putea transporta persoane. Pe atunci nimeni nu s-ar fi gândit că va exista vreodată o vreme când o maşină va transporta o altă maşină. Platforma Anglia Romania nu ajungea nici din întâmplare printre gândurile oamenilor. În 1806, ochii erau larg deschişi în faţa primelor vehicule dotate cu motoare cu ardere internă. Nici atunci nu poposea în mintea lor ideea de transport auto, mai ales cu o platforma Anglia Romania. Din 1900 încolo, însă, de la apariţia automobilelor cu motor electric, tot mai multe inovaţii au reuşit să impresioneze lumea întreagă, printre care şi transportul auto cu platforma din străinătate, acasă.

 

Nu mai reprezintă un motiv de uimire transportul auto cu platforma Anglia Romania, dar reprezintă o necesitate pentru cei care vor să-şi achiziţioneze un automobil de peste graniţă şi nu au cu ce să-l aducă în propriul garaj. Clienţi sunt mulţi, firme în domeniu apar şi ele tot mai des, dar cel mai important lucru rămâne, însă, tot raportul calitate-preţ.

 

Firma Optimal Auto garantează astfel servicii la un înalt nivel de calitate, asigurându-le clienţilor în căutare de transport cu platforma Anglia Romania, cea mai bună ofertă. Asigurând un tranzit rapid, într-o siguranţă deplină, firma aduce în atenţia clientului cea mai simplă modalitate de a-şi transporta automobilul proaspăt achiziţionat. Echipa de specialişti angajată de Optimal Auto are în vedere, de fiecare dată, cerinţele clientului, respectul faţă de acesta stând la baza oricărui contract încheiat.
Deoarece livrarea rapidă şi în siguranţă a automobilului sunt puncte cheie în ochii clienţilor, Optimal Auto oferă cele mai bune servicii de transport auto prin platforma Anglia Romania, punând accentul pe eficienţă şi profesionalism.

 

Indiferent de tipul automobilului căruia vreţi să-i asiguraţi transportul, serviciile Optimal Auto cu platforma Anglia Romania se adaptează nevoilor dumneavoastră. Firma are experienţa necesară pentru a transporta orice vehicul, de la dubă, la maşină de teren.

 

Anul 2013 este anul în care garanţia unui transport auto, cu platforma Anglia Romania, vine de la Optimal Auto.

Facebook Twitter Email Tumblr

5 Responses

 1. Cristian Chiran
  Cristian Chiran / 11-6-2014 / ·

  Buna ziua,

  Va rog sa imi spuneti si mie cat ar fii un pret orientativ pentru un transport de masina Bucuresti-Aberdeen SCotia pe platforma.

  Multumesc,
  Chiran Cristian.

 2. olimpia iordache
  olimpia iordache / 12-1-2014 / ·

  buna ziua am si eu o intrebare: cat m-ar costa sa duc masina pe care o am aici in londra in romania? Multumesc!

 3. Sorin
  Sorin / 2-26-2015 / ·

  cat ma costa sa duc masina din Londra in Hunedoara?

 4. Dorin Breazu
  Dorin Breazu / 8-20-2016 / ·

  Buna ziua,puteti sa-mi spuneti si mie un pret informativ sa trimit o duba mercedes sprinter pe platforma in Alba iulia din Raunds Northants, northamptonshire, duba e avariata in fata nu porneste.va multumesc

 5. Marian Vasile
  Marian Vasile / 10-24-2016 / ·

  Buna ziua.
  Va rog sa-mi spuneti, daca imi puteti aduce masina din Nottingham UK pana in tara. Astept un raspuns cat mai repede.
  Este vorba despre o Kia Cee’d SW.
  Multumesc anticipat!

Leave a Reply