Tractări şi transport auto Germania România

Tractări şi transport auto Germania România

Transport maşini Germania

transport masini din Germania

Una din cele mai îngrozitoare situaţii prin care poţi trece este aceea de a ţi se strică maşina atunci când eşti angajat într-o călătorie ce are drept destinaţie o altă ţară. Aceste lucruri nu le poţi anticipa şi de multe ori nici ştii cum să le soluţionezi. Ei bine, noi venim în ajutorul tău şi oferim transport auto pentru maşina ta. Dar în cazul în care autoturismul tău are defecte minore şi nu este nevoie să tractarea acestuia la un service putem soluţiona această problemă mult mai simplu şi eficient, căci la cerea ta un mecanic va putea însoţi conducătorul auto şi să repare autoturismul chiar la faţa locului. Astfel tu vei putea să îţi continui drumul fără să fii nevoit să pierzi timp dând un ocol până la cel mai apropiat service. Ce defecţiuni pot fi rezolvate de mecanic la faţa locului? Ei bine defecţiuni minore precum: pană, schimb de filtru de aer sau filtru de combustibil.

Dacă vrei să îţi cumperi o maşină din străinătate poţi apela tot la noi, căci noi efectuăm şi transporturi auto pe ruta Germania – România şi retur.

Firma noastră oferă tractări şi transport auto Germania România, dar şi în alte ţări din Europa.

Astfel pe plan intern firma noastră colaborează cu o mulţime de firme de profil care acoperă toată ţara şi care ne pot ajuta să rezolvăm orice problemă în timp util şi să răspundem prompt la orice cerere din partea clienţilor. Iar pe plan extern reuşim să intervenim imediat datorită contractele pe care le avem cu multe firme de transport din Europa şi care permit o mai mare mobilitate.

Maşinile noastre sunt unele din cele mai bine dotate maşini care se ocupă cu transportul auto, acest fapt datorându-se aparaturii de ultima generaţie de care dispunem şi datorită profesionalismului cu care onorăm fiecare comandă venită din partea clienţilor.

Facebook Twitter Email Tumblr