Transport masini din Anglia sau Germania

Povestea lui Valy de la Optimal Auto

In copilarie, casa noastra era plina de masinute, care de care mai frumos colorate si de dimensiuni variabile, atat de multe incat trebuia sa fi foarte atent pe unde pasesti ca sa nu risti sa strici vreuna sau chiar sa te accidentezi. Eu eram atat de fericit in prezenta lor, incat niciodata mama nu indraznea sa mi le stranga, eu singur le adunam seara, cu ajutorul unei masinute-platforma si mi le duceam  intr-un loc care se numea “garaj”, urmand ca in ziua urmatoare s-o iau de la capat. Cea mai mare bucurie pe care putea cineva sa mi-o  faca era sa-mi aduca o masinuta noua, veneam imediat cu masina mea de tractari si o transportam la loc de cinste.  Imi placea sa  plec in calatorii imaginare, luand cu mine pe platforma cat mai multe masinute, fiind atent la detaliile de incarcare-descarcare de pe rampa.

transporter masini

transporter masini

Anii au trecut, eu am crescut insa pasiunea pentru masini a ramas, masinutele s-au marit si ele, transformandu-se in masini reale.  Acum sunt sofer si nu ma laud cand spun ca sunt unul dintre cei mai buni.  Asa am fost angajat la firma Optimal Auto din Arad, unde fac transport masini platforma Anglia-Romania, cu  masini adevarate, pe care le aduc din Anglia, pentru diversi clienti din tara, atat personae fizice cat si juridice. Indiferent ca am de-a face cu masini nou-noute sau second-hand, pe care clientii le aduc pentru a le utiliza sau doar a le dezmembra, am grija de ele ca si cum ar fi ale mele.

 

Serviciile de transport masini platforma Anglia-Romania  ale firmei la care lucrez, sunt la preturi fara concurenta, raportul dintre siguranta si grija pe care o am fata de masini, pe de o parte si pret, pe de alta parte este excelent.  Datorita utilajelor speciale de care Optimal Auto Arad dispune,  rampe, trolii, curele, al profesionalismului nostru, al  atentiei la detalii, masinile ajung in tara la termenul stabilit, in conditii de maxima siguranta, intr-o stare impecabila, pe rutele optime ce se vor discuta in prealabil cu clientii, la incheierea contractului de prestari servicii.

 

Serviciile de transport masini platforma Anglia-Romania , sunt recunoscute atat pe plan national cat si international, iar  cand vorbesc despre firma noastra, oamenii ne  asociaza cu:  calitate, seriozitate, siguranta, rapiditate, confort.

Masinile transportate sunt asigurate, pe toata perioada transportului, ceea ce asigura clientilor inca o data linistea si siguranta ca bijuteria adusa din Anglia ajunge fara nicio zgarietura acasa.

De cand lucrez la transport masini platforma Anglia-Romania, am facut sute  de curse, in orice zi a saptamanii, la orice ora din zi si din noapte, pentru ca am inteles ca promptitudinea este esentiala, ca clientii trebuie serviti atunci cand au nevoie de tine. M-am bucurat impreuna cu ei, vazandu-le zambetul de pe chip, la vederea masinii lor dragi, mi-am facut prieteni noi, iubitori de masini, ca si mine.

Prin  serviciul de transport masini platforma Anglia-Romania, am adus in tara fel de fel de autovehicule, de la cele mai commune marci pana la masini de teren si limuzine, caci pot sa incarc pana la 12 masini odata, in functie de dimensiune. Si va mai vand un pont: firma la care lucrez acorda clientilor sai reduceri semnificative, daca se transporta mai multe masini odata.

Ma bucur ca in copilarie de fiecare masina pe care o transport, ma bucur cand oamenii imi admira incarcatura pe autostrada sau cand vre-un copil arata cu degetelul catre platforma mea, mirat si incantat in acelasi timp, exclamand: “mami, mami, uite ce de masini…”.

Facebook Twitter Email Tumblr